BG | EN
Art Consultancy

За нас

Скул-бар  СтилЗи – ново начинание в световен мащаб! Тук получавате консултантски  и образователни услуги в сферата  на английския и българския език

Скул-барът е пресечната точка на храната за ума и за тялото. Това е мястото, където докато си отпочивате получавате нови знания в компанията на вкусни ястия и напитки и не на последно място се срещате с хора, които вече са станали част от клуба на СтилЗи.

Тук хората се познават и обичат да контактуват помежду си, защото винаги могат да си бъдат от взаимна помощ по всякакви въпроси. Срещата с техния Ментор е също част от удоволствието и необходимостта да споделяш, за да бъдеш изслушан и разбран, когато имаш нужда от професионален езиков съвет. Когато имаш необходимост от това разговорът преминава и в друга плоскост стига това да те кара да се чувстваш позитивно. С много любов се приготвят и ястията в кухнята.

В СтилЗи можете да ползвате меню, а можете и да си поръчате нещо специално само за вас. Тук учим, празнуваме и се веселим като едно голямо семейство. Помагаме си и се интересуваме един от друг, милеем за болките и радостите на останалите.

В скул-бар СтилЗи всичко е любов, защото ние ви обичаме!

2009 СтилЗи Всички права запазени |Уеб дизайн